Predica din Krefeld 18 aprilie 1982


Redifuzata sambata 22.08.2020          Sunt mulţumitor lui Dumnezeu pentru ieri seară, pentru toţi cei care au fost aici, pentru Cuvântul cel scump, pentru toate binecuvântările pe care le-am primit şi pentru adunările trecute de la sfârşitul săptămânii. Pentru tot ceea ce a făcut Dumnezeu pentru noi, prin har.

Eu cred că nouă ne merge la fel şi simţim că Dumnezeu doreşte să vină la dreptul Său. Noi nu ne putem auto-ajuta. Ne putem bizui doar pe ajutorul Lui şi ştim că El ne poate ajuta, că nu suntem lăsaţi în neputinţa sau neştiinţa noastră, ci El este Sfetnic, Puternic, Domnul Păcii. El este totul în toate şi va veni la dreptul Său prin har.

Am auzit deja la început despre ce este vorba şi vedem că bărbaţii lui Dumnezeu din vechime au scris deja despre ceea ce se rezumă la timpul nostru şi la ceea ce se împlineşte. Atunci ei au spus-o, astăzi este realitate în faţa ochilor noştri. Aproape două mii de ani au trecut şi chiar dacă unii critici din generaţiile trecute au citit şi au întrebat ce a fost cu apostolul Petru când a spus:"Sfârşitul tuturor lucrurilor este aproape. " Ei au putut citi două, trei sute de ani mai târziu şi puteau spune: "Încă nu este aici sfârşitul. Petru, ce a fost cu tine, ce s-a întâmplat cu tine ?"

Dumnezeu a lăsat să fie scris prin Duhul Său toate lucrurile din Vechiul şi Noul Testament pentru mărturie, pentru mărturie veşnică. El a avut o privire completă, de la început până la sfârşit. El a lăsat ca lucrurile să fie scrise atunci şi care se împlinesc acum, şi aşa suntem foarte mulţumitori.

Vazut ultima data