Predica din 31.12.1983 ora 15:00 (Transcrisa)


                                                                                                                   Redifuzata sambata 06.03.2021

Laude și mulțumiri Domnului! Vă dați seama că glasul meu nu mai este atât de puternic, dar atmosfera este cu atât mai bună. Acesta este lucrul important, cu ajutorul lui Dumnezeu. Unii au o voce bună, dar n-au o atmosferă bună sau o stare spirituală bună. Dar în prezența lui Dumnezeu, chiar sarcina și povara cea mai grea ne este ușurată. Şi este scris: „El dă o sarcină, dar El şi ajută ca să fie purtată”. Dacă ne uităm foarte exact, atunci El nu doar ne ajută ca să purtăm sarcina respectivă, ci El ne și poartă împreună cu toată sarcina.

            Au fost niște gânduri cu totul minunate pe care de fiecare dată le putem citi din Cuvântul lui Dumnezeu. La rândul meu doresc să exprim și în seara aceasta mulțumirea profundă din inima mea pentru faptul că Dumnezeu are niște oameni care pot sta sub influența Lui, care ascultă Cuvântul Lui și sunt interesați cu orice preț să fie pregătiți atunci când El va reveni ca să îi ia Acasă pe ai Săi.

            Dacă ar fi după dorința Satanei, atunci toți ar merge la el și el ar nimici totul. Dar totul decurge așa cum o dorește Dumnezeu. Dumnezeu nu ne însărcinează mai mult decât putem noi purta. În această legătură, prin credință, putem veni la Domnul Dumnezeul nostru să ne binecuvânteze deosebit, chiar și în aceste ceasuri din ultimele zile ale acestui an. Îl văd și pe fratele nostru Winkler. Dumnezeu să te binecuvânteze! Închipuiţi-vă, acum el ar fi putut fi în Fürt, dar el este aici. Şi dacă îmi amintesc bine, el are o vârstă înaintată. Care este vârsta ta fratele Winkler? Nouăzeci şi unu de ani. Iar el stă aici în primul rând. 

Zuletzt angesehen