Predica din Krefeld - 1 martie 2009

Ewald Frank - Predica de la Krefeld din 1 martie 2009

                                                                                                         (audio si transcrisa)

[…] În această dimineaţă noi vă dorim bun venit tuturor, în Numele scump al Domnului nostru şi îi salutăm pe toţi aceia care sunt acum conectaţi pe Internet. Ieri linia de internet a fost puţin suprasolicitată. Imaginea nu au fost disponibilă chiar pretutindeni dar sunetul a putut fi totuşi auzit, şi de fapt acesta este lucrul cel mai important.

[fr. Frank transmite mai departe salutări primite din diverse părţi ale lumii – n.tr.]. Suntem aşa de bucuroşi că şi în acele ţări Domnul îi cheamă afară pe ai Săi şi îi suntem mulţumitori lui Dumnezeu pentru toţi fraţii care au parte în vestire. Aceasta are loc cu adevărat în acelaşi Duh, în acelaşi Cuvânt.

 

De dimineaţă am fost întrebat dacă într-un oraş mai mare ar putea să existe două sau trei adunări. Este o întrebare dificilă la care nu e uşor de răspuns. În sfânta Scriptură găsim că în fiecare cetate a existat întotdeauna o singură biserică locală. Şi în acea biserică locală erau bătrâni, diaconi – exista rânduiala divină în fiecare biserică locală. Răspunsul meu a fost: dacă este aceeaşi credinţă, aceeaşi învăţătură, iar clădirea nu mai are destule locuri pentru credincioşi, atunci se poate face un balcon, pentru a mai câştiga spaţiu. Acest lucru îl vom face noi aici, dacă va fi necesar. Noi nu vom deschide o a doua biserică locală, ci am construi încă un balcon ca să avem 146 de locuri în plus, apoi dorim să-L rugăm pe Dumnezeu să adauge la Biserica Lui pe cei mântuiţi.

Vazut ultima data