Predica din Krefeld - 2 mai 2009


[…] Vouă v-a fost spus deja un „Bine venit!”... Noi dorim, din acest loc, să salutăm pe toată lumea... Noi am primit multe saluturi din multe ţări de pe acest pământ. [saluturi].

Într-un mod deosebit mă adresez tinerilor, eu am observat că, de data aceasta, sunt mulţi tineri în mijlocul nostru... Vă rog frumos, folosiţi această ocazie, primiţi-L pe Isus Hristos ca Mântuitorul vostru personal, ca Mântuitor, ca Eliberatorul vostru. Pe lângă El nu poate trece nici un drum: El este Calea, adevărul şi viaţa. Doar cine L-a primit într-un mod adevărat, doar acela posedă viaţa veşnică. Aceasta ni se potriveşte tuturor, celor tineri şi celor în etate. Dorim ca aceste adunări pe care Domnul ni le dăruieşte doresc ca să fie o binecuvântare pentru toţi.

Sperăm ca observaţiile pe care le vom face în decursul adunării să fie înţelese corect şi doar ca nişte observaţii. Nu putem trece pe lângă ceea ce se întâmplă pe acest pământ fără ca să reamintim. Toată lumea este în criză, biserica este în criză, Israelul este într-o criză, totul şi toţi sunt într-o criză. 

Vazut ultima data