Rezumat video mai 2016

Rezumat video mai 2016

 

Preaiubiți frați și surori în Hristos, sunt fratele Frank și vă vorbesc din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania.

Tocmai a trecut un sfârșit de săptămână minunat în care am împărtășit Cuvântul prețios al lui Dumnezeu și, de asemenea, am relatat pe scurt despre ceea ce face Dumnezeu pe întreg pământul. Este ceva extraordinar să vezi cum mesajul acestui ceas ajunge în ultimele țări, la ultimii aleși din fiecare națiune.

După cum știți, am făcut o călătorie la Benin, în Africa și Domnul a binecuvântat și acolo. Aici avem o mică fotografie cu mulțimea care a venit la adunări – între două și trei mii de persoane. Tot ceea ce a fost spus în timpul adunărilor, a fost auzit în toată țara. Este minunat să vezi o asemenea mulțime care crede mesajul acestui ceas. Mi-am dat seama că ultima dată am fost acolo acum 20 de ani și roada a apărut pentru că frații responsabili se conectează pe Internet ca să asculte mesajele pe care le predicăm noi în fiecare prim sfârșit de săptămână al lunii, împărtășind hrana duhovnicească cu aleșii de pe întregul pământ.

 

Vazut ultima data