Sfat fratesc Timisoara 21 noiembrie 2004


Timişoara – 21 noiembrie 2004

 

[Prima parte a înregistrării lipseşte – n.ed.]

 

... dacă nu le duci înapoi în Scriptură. Şi, de fapt, acesta a fost scopul lui Dumnezeu: ca aceia care nu respectă Cuvântul lui Dumnezeu ca autoritatea finală, să aibă posibilitatea să meargă în diferite direcţii, conform interpretărilor lor.

Am menţionat două sau trei lucruri, dar de asemenea trebuie să spun: dacă citeşti o afirmaţie de la pagina 72, s-ar putea să ţi se pară că este într-un fel; dacă citeşti mai departe până la pagina 74, găseşti explicaţia lucrurilor scrise la pagina 72. Dacă iei o singură afirmaţie, poţi merge într-o direcţie greşită. Dacă duci o afirmaţie la cealaltă afirmaţie, atunci ai echilibru. La fel este şi cu sfânta Scriptură.

Eu am tradus predicile fratelui Branham... şi când traduci nu treci peste lucruri, ci trebuie să înţelegi fiecare propoziţie pe care o traduci. Aceasta este diferenţa dintre noi şi fraţii americani: ei iau lucrurile foarte uşuratic. Şi cum spuneam, s-a pierdut respectul pentru Cuvântul lui Dumnezeu. De fapt convingerea lor este următoarea: nimeni nu înţelege Biblia, în afară de proroc, iar Cuvântul i-a fost descoperit prorocului şi ei spun: „Acum nu mai avem nevoie de Biblie. Nu avem nevoie să ne întoarcem la Biblie. Luăm pur şi simplu ceea ce a spus prorocul”. Într-un fel sună frumos. Şi este adevărat că, Cuvântul lui Dumnezeu a fost descoperit prorocului şi prin slujba lui. Dar Biblia este Cuvântul lui Dumnezeu şi noi nu am fost îndepărtaţi de Cuvântul lui Dumnezeu, aşa cum unii fraţi vor să creadă. Şi ei chiar spun că „fratele Frank nu-l respectă pe proroc; fratele Frank nu-l crede pe proroc; fratele Frank se ridică deasupra prorocului”.

Toţi fraţii de pe pământ care au învăţături greşite au un duh greşit şi au o atitudine greşită faţă de Cuvânt şi faţă de mesaj. Şi au o atitudine greşită faţă de ceea ce lucrează Dumnezeu de când a fost luat prorocul. Şi de aceea ei doresc să ucidă influenţa Cuvântului lui Dumnezeu, distrugându-l pe omul care poartă Cuvântul lui Dumnezeu. Dar noi suntem de partea Domnului şi El are biruinţa.

Vazut ultima data