Ce sa fac cu Isus care se numeste Hristos

Ce sa fac cu Isus care se numeste Hristos

Dumnezeu să te binecuvînteze, frate Vayle! Bună dimineaţa, prieteni! Eu vin întotdeauna tîrziu. Billy mi-a spus că aproape treizeci de persoane au aşteptat pentru o convorbire, şi eu cred că am avut pînă acum două sau trei. Eu nu pot să le rezolv pe toate. Voi ştiţi, oamenii aşteaptă, şi sînt deja de luni de zile pe listă. Dar Domnul a făcut unele lucruri mari. O, El este Dumnezeul nostru, nu-i aşa?

Eu sînt sigur, că noi toţi ne dăm seama de tragedia care a lovit ţara noastră prin pierderea preşedintelui nostru, domnul Kennedy. Deşi nu am fost de acord cu politica şi religia lui, el totuşi nu a meritat să moară astfel. Nu! Copiii lui rămîn fără tată. Şi dacă eu nu sînt de acord cu lucrurile pe care le face doamna Kennedy — dar gîndiţi-vă, ea este mamă. Ea a pierdut un copil şi acum pe soţul ei. El a căzut direct în braţele ei şi sîngele soţului a curs în poala ei. Asta este îngrozitor.

Cîteodată se pare ca ea ar fi determinantă în materie de modă în această naţiune. V-aţi gîndit vreodată asupra acestor lucruri? Asta este poate adevărat, dar ştiţi voi, doamna Kennedy nu a auzit niciodată unul din aceste mesaje în care vorbesc despre aceste lucruri. Dacă ar fi auzit unul din aceste mesaje, atunci poate ar proceda altfel. Unele din surorile noastre care le aud, totuşi nu vor să le urmeze. Ea a fost educată în catolicism şi nu ştie altceva. Acesta este un sistem. Eu nu am nimic împotriva oamenilor catolici; acesta este sistemul catolic, exact aşa cum au sistemul lor presbiterienii, metodiştii, penticostalii şi alţii. Sistemul este, nu oamenii.

Vazut ultima data