Lasati presiunea afara

Lasati presiunea afara

Îţi mulţumesc, frate Ruddel. Mă bucur foarte mult să ştiu că am un fiu duhovnicesc prin Evanghelie. Asta este foarte bine. Da, bineînţeles, eu îl preţuiesc pe fratele Ruddel. Eu cred că şi Pavel a avut un fiu numit Timotei. El spunea că este fiul lui în credinţă.

Eu nu sunt sigur dacă acela nu este Flossy Ford. Eu îmi amintesc că mult timp în urmă, pe când mai eram încă un băiat, eram prieten cu fratele ei, Lloyd. Atunci ea făcea de obicei multe prăjituri şi noi veneam şi mâncam până aproape ne îmbolnăveam. Eu îmi amintesc când odată m-a invitat Lloyd la el, şi sora lui mai mică a făcut prăjituri. Noi am mâncat atât cât am putut. Eu am vrut să fiu toată seara împreună cu Lloyd. Când s-a întunecat, am observat că era timpul să merg acasă. Eu am fugit pe stradă în jos şi mi-e era o frică de moarte pe drumul spre casă.

Eu pot să-mi amintesc de tatăl lor. Mama ta mai trăieşte? Asta-i frumos. Multă apă a curs de atunci pe râu în jos. Acum suntem doi oameni de vârstă mijlocie — bunici. Dar există o ţară în care nu vom mai îmbătrâni. Eu sunt aşa de bucuros Flossy, că şi tu cauţi această ţară şi ai siguranţa că o vei găsi. Cum îi merge lui Jim, soţului tău? Eu pot să-mi amintesc bine de el. Eu îi cunosc şi pe unii dintre copii. Aproximativ în timpul acela când am început să merg pe câmpul misiunii, ei s-au căsătorit. Copiii lor au crescut de atunci. Noi am pierdut un pic legătura. Pe fratele Lloyd îl mai întâlnesc câteodată pe stradă şi ne salutăm. Ei au pregătit multe cine pentru mine şi ei au fost pentru mine ca frate şi soră.

Vazut ultima data