Predica din Krefeld - 4 decembrie 2004


            

Şi eu aş vrea să vă spun un bun venit tuturor în Numele scump al Domnului. Doresc din toată inima ca Dumnezeu să ne binecuvânteze. Nădăjduiesc că noi am adus deja prin credinţă acest sfârşit de săptămână înaintea Domnului, şi credem că El ne va binecuvânta într-un mod deosebit. Este ultimul sfârşit de săptămână din anul acesta. Timpul vine şi trece. Fiecare zi, fiecare săptămână, fiecare lună trece foarte repede. Timpul harului, de asemenea, se apropie de sfârşit. Noi vedem acest lucru din ceea ce se întâmplă în jurul nostru. Suntem recunoscători că putem să acceptăm şi să avem Cuvântul lui Dumnezeu ca o candelă pentru picioarele noastre.

Dacă ne uităm la ce se petrece în lume, ne-ar putea apuca frica: totul se apropie de sfârşit. Nu mai este nici o speranţă, decât în Dumnezeu.

Sunt câteva anunţuri de făcut. Mai întâi aş vrea să vă transmit saluturile din întreaga Africă şi din Europa, de la fraţi din Finlanda, Danemarca… Fratele Valstrem vă salută de fiecare dată. Fratele Graaf vă salută… Fraţi din Nairobi, Johanesburg,  din Cape Town – ei toţi vă salută. Din Liberville, din Kinshasa – fraţii de pretutindeni trimit salutări. 

Vazut ultima data