Predica din Krefeld - 28 februarie 2021


 

            Cuvântul de introducere din 2Tim. 3:1-5 și Rom. 16:17-20

            Și eu doresc să vă salut pe toți călduros și să vă spun bun venit! Fratele nostru a citit din două pasaje biblice minunate. Peste tot este învățătură și sunt îndemnuri. Iar noi suntem foarte recunoscători Domnului pentru acest lucru și pentru faptul că putem avea aceste transmisii.           

            Noi toți suspinăm din pricina împrejurărilor în care ne aflăm. Iar dacă s-a împlinit vreodată Rom. 8, atunci aceasta s-a întâmplat în timpul nostru. Toată creația suspină, schimbările climatice, totul suspină, totul suferă. Și noi suferim împreună cu ea, căci așa scrie Pavel. Și noi suspinăm și așteptăm ca la revenirea Domnului nostru trupurile noastre să fie transformate, fiind apoi luați la El în slavă.

            Așa cum s-a menționat deja, dragi frați și surori, noi suntem foarte recunoscători Domnului pentru ultimii 55 de ani în care mesajul divin a fost purtat peste tot în lume. Suntem recunoscători că în toate popoarele și limbile credincioșii au dăruit ascultare acestui ultim mesaj care premerge revenirii Domnului. 

Vazut ultima data