Predica din Krefeld - 2 aprilie 2011

Predica din Krefeld - 2 aprilie 2011

Şi eu, la rândul meu, vă salut pe toţi, din toată inima, pe cei de aproape şi de departe, pe cei care sunt prezenţi aici şi pe cei care sunt conectaţi prin Internet. Domnul Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi, El să-şi înalţe Faţa Lui asupra noastră, a tuturor. El să fie cu noi, să ne vorbească prin harul Său şi să ne dăruiască harul Său ca să-L înţelegem în mod corect, să-L primim, să credem ce ne spune El şi El să ne-o şi descopere. […]

            Spunem un „Bun venit!” tuturor. În această legătură doresc să spun ceva. Noi toţi am auzit că fraţii noştri din România au aranjat nişte transmisii la TV; azi a fost transmisă a treia predică şi s-au întâmplat lucruri mari. Doresc să spun, azi, cu mulţumire: fraţii noştri care vorbesc limba germană, care vin din România, au o parte deosebită în lucrarea care are loc în România.

Doresc să-i amintesc, în mod deosebit, pe fratele Auner, pe fraţii Hans şi Herman Henrich. Casa Henrich a fost prima familie pe care am vizitat-o eu în România. Înainte de intrarea în Cugir era scris în şase limbi: „Accesul interzis”, pentru că era un centru militar, dar Domnul a avut mâna Lui asupra noastră. Fratele Hans mi-a arătat toate scrisorile circulare şi toate predicile fratelui Branham care au fost traduse în limba română.

Eu doresc să-l rog pe fratele nostru să vină să se roage cu noi şi, mai ales, să se roage pentru ceea ce se întâmplă la ora actuală în România. Vino frate Hans, căci tu ai o parte mare în lucrarea lui Dumnezeu pe care o face El în prezent.

Vazut ultima data