Predica din Krefeld - 4 ianuarie 2009


[…]  Cu toţii spunem AMIN la aceasta. Întotdeauna s-a întâmplat ceva acolo unde a fost Domnul Isus. N-a fost cetate, casă, în care să fi intrat El fără ca să se fi întâmplat ceva. La fel este şi azi. Noi suntem atât de recunoscători că nu este doar scris că El este Acelaşi, că nu este doar scris că acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Lui El este prezent în mijlocul lor, nu este doar scris „Şi iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului”. Aceste lucruri nu sunt doar scrise, ci sunt o realitate. Aşa este! Fiecare Cuvânt al lui Dumnezeu este adevărat.

Acum aş dori să vă urez tuturor bun venit. Azi avem vizite din Finlanda, din toate ţările vecine, din Republica Cehă, Polonia, Slovacia, Italia, Austria, Elveţia, Belgia, Franţa. De pretutindeni suntem adunaţi ca să ascultăm Cuvântul lui Dumnezeu şi să-I aducem mulţumiri pentru că nu ne-a uitat, ci noi avem parte de cercetarea Sa plină de har.

Aş dori să privim scurt în urmă, la anul care a trecut. În primul rând aş dori să mulţumesc din toată inima tuturor celor ce susţin lucrarea lui Dumnezeu prin rugăciunile lor şi care o susţin şi în aşa fel ca lucrarea să poată fi făcută. Azi am adus cu mine o listă cu 72 de locuri de pe pământ, unde sunt fraţi sau lucrări misionare pe care le susţinem în mod regulat. Dacă facem toate socotelile, peste 900.000 de euro  s-au cheltuit anul trecut, şi nu doar Austria, Elveţia şi Germania, ci cu toţii aţi contribuit. Noi am putut susţine lucrarea lui Dumnezeu pe tot pământul. Eu însumi am contribuit cu partea mea şi am făcut multe călătorii misionare spre a duce pretutindeni mesajul preţios.

Vazut ultima data