Predica din Krefeld - 2 august 2009


 

În curând vom fi acolo. Noi mulţumim Domnului din toată inima. Dumnezeu ne-a dăruit o siguranţă mare în credinţă, o nădejde vie în inimile noastre. Noi credem, nu doar fiindcă dorim s-o credem, ci fiindcă Dumnezeu a făgăduit totul în Cuvântul Lui. Domnul nostru a zis: „...Eu mă duc ca să vă pregătesc un loc.  ...Mă voi întoarce şi vă voi lua cu Mine, ca acolo unde sunt Eu, să fiţi şi voi.” După aceea Cuvântul din Matei 25 v.10: „...cele ce erau gata, au intrat cu el în odaia de nuntă, şi s-a încuiat uşa.”

Adunările pe care le avem aici au un singur scop, au o ţintă finală, şi anume: noi, ca biserică a lui Isus Hristos, pe care El a răscumpărat-o într-un mod scump pe crucea de la Golgota, să fim pregătiţi şi să fim desăvârşiţi. Noi nu ne mai aparţinem nouă, ci aparţinem Domnului, Celui care ne-a răscumpărat. Toată viaţa noastră aparţine Domnului nostru. Mulţumim Domnului nostru pentru toate cuvintele, pentru toate contextele pe care le vedem în Cuvântul lui Dumnezeu, pe care Domnul ni le arată şi ni le dăruieşte.

Fraţi şi surori, mulţi oameni de pe tot pământul, peste un miliard de oameni au Scriptura, dar cui îi este descoperit Cuvântul din ea? Mulţi vorbesc despre eliberare dar ei umblă pe căile lor proprii. Dumnezeu ne-a arătat calea Lui. Isus Hristos este calea, adevărul şi viaţa.

Vazut ultima data