Predica din Krefeld - 1 martie 2008


Ewald Frank

 

          Amin. În ultima strofă am cântat: „Privesc în sus, veghind şi aşteptând”. Procedăm noi aşa? „până ce sufletul mi se pierde-n El, umplut pe deplin cu natura Lui, voi fi schimbat pe deplin în Chipul Său”. Schimbarea interioară trebuie să se petreacă acum. Schimbarea exterioară va avea loc la venirea Domnului. Haideţi să cântăm şi „Ei vin din est şi din vest, ei vin din nord şi din sud”. Apoi fratele Schmidt ne va citi un cuvânt de introducere, înainte de a ne ruga. […]

            [Mulţumesc. Doresc şi eu  să vă urez tuturor un bun venit la această adunare în care ne dedicăm din nou Domnului. Domnul să ne dăruiască har ca atunci când venim în locul acesta, să o facem întotdeauna cu dorinţa de a ne dedica din nou Lui. Aceasta este dorinţa mea, şi cred că este dorinţa noastră a tuturor, şi anume ca noi să fim în permanentă legătură cu EL.

Tocmai am cântat că „ei vin din est şi din vest, ei vin din nord şi din sud”, şi noi putem spune acest lucru cu adevărat: ei vin din est, vin din vest. La noi ajung mesaje, fie prin scrisori, prin e-mail, prin telefon. Ei vin nu la noi, ci la Cuvântul pe care ni l-a dăruit Dumnezeu. Pentru aceasta-i suntem foarte mulţumitori Domnului nostru. Şi acest Cuvânt nu este doar pentru noi, ci pentru toţi cei ce-L iubesc pe El şi arătarea Sa.

Vazut ultima data