Predica din Krefeld - 6 aprilie 2008


 

          Fiţi bineveniţi, în Numele DOMNULUI. Noi am auzit cântări minunate, şi Cuvântul care li se potriveşte se află în Zaharia 10.1:

 

Cereţi de la Domnul ploaie, ploaie de primăvară [sau: la timpul ploii târzii – trad. rev.]! Domnul scoate fulgerele, şi vă trimite o ploaie îmbelşugată, pentru toată verdeaţa de pe câmp”.

 

Haideţi să începem prin a cânta de pe aceste foi tipărite – sper că aveţi cu toţii câte una. Cântarea 15 – „Eu sunt eliberat”. […]

Noi spunem AMIN la aceasta. Ne aflăm încă în valea lacrimilor, încă mai aşteptăm schimbarea trupului nostru. Dar aşa cum am spus-o de multe ori, mai întâi trebuie schimbat interiorul nostru – să primim o inimă nouă, un duh nou, o viaţă nouă. Dacă aceasta s-a produs, atunci va avea loc şi schimbarea trupului.

Înainte ca fratele Daniel să ne citească un cuvânt scurt, de introducere, şi înainte ca el să se roage cu noi, aş dori să vă transmit salutări. Ne salută fratele şi sora Holviti, apoi avem salutări din România - sunt peste 80 de calculatoare conectate în diferite locuri. Transmisiunea de ieri n-a fost prea bună, dar avem şi o veste bună: în cursul lunii aprilie, vom primi o linie nouă de la Telecom, ca să avem o capacitate de patru ori mai mare, la începutul lui mai. Dumnezeu s-a ocupat de aceasta şi a dăruit har. Suntem recunoscători pentru tot. [Lucrurile] vin la vremea potrivită, când Dumnezeu doreşte să le avem.

Vazut ultima data