Predica din Timisoara - 20 ianuarie 2007 (sala Lira)


Vă salut pe toţi în Numele scump al lui Isus Hristos, Domnul nostru. Această întâlnire este o surpriză pentru toţi, dar noi o luăm ca din mâna lui Dumnezeu. Eu văd mulţi fraţi aici. Se pare că sunteţi fraţi care slujesc [cu Cuvântul] şi fie ca Dumnezeu să vă binecuvânteze într-un mod deosebit.

De asemenea, sunt mulţumitor pentru fraţii care au venit din Germania. Noi suntem una în Duhul lui Dumnezeu. Din toate naţiunile, din toate ţările, noi suntem una în Hristos. Şi înţelegem timpul în care trăim - semnele [timpului vorbesc] o limbă foarte clară şi puternică.

Preaiubitul nostru frate a citit din Isaia 55:3: „Luaţi aminte şi veniţi la Mine, ascultaţi şi sufletul vostru va trăi: căci Eu voi încheia cu voi un legământ veşnic, ca să întăresc îndurările Mele faţă de David”. Dacă vă întoarceţi la Geneza, Dumnezeu a făcut un legământ cu Noe şi a aşezat curcubeul pe cer şi a spus: „Acesta este legământul cu tine şi cu întreg pământul. Când voi vedea curcubeul îmi voi aduce aminte de legământul Meu”. 

Vazut ultima data