Predica din Krefeld - 4 Septembrie 2010

Ewald Frank - Predica de la Krefeld din 4 Septembrie 2010

 

Şi eu, la rândul meu doresc să spun tuturor un „Bun venit!”, şi să vă salut pe toţi, din toată lumea. Noi ne bucurăm fiindcă mai avem posibilitatea să ne adunăm şi voi parcurgeţi aceste distanţe lungi şi veniţi la aceste adunări, din toată Europa. Fie că este vorba de 800, 1000, sau 1400 de km, voi veniţi să ascultaţi Cuvântul lui Dumnezeu, ca să arătaţi că Domnul are şi în acest timp poporul Lui în toate popoarele, limbile şi naţiunile.

Saluturi [...].

Astăzi este pentru mine o zi deosebită; o zi deosebită cu privire la lucrurile care s-au întâmplat luna trecută, la tot ceea ce a făcut Dumnezeu. Noi am pregătit câteva foi, nu e o broşură, sunt două foi duble cu un mic reportaj tipărit în limba germană, engleză şi franceză ca voi toţi care sunteţi aici să vedeţi şi, toţi, din toată lumea, să aibă parte de ceea ce a făcut Dumnezeu în timpul nostru.

Noi, în Europa avem probleme. Am avut adunări minunate până în 1979, când toate sălile erau pline. În Zürich a fost sala cea mai frumoasă, o sală festivă, peste 1200 de oameni aveau loc acolo; în Heilbronn erau peste 800 de oameni strânşi în armonie; pretutindeni unde mergeam, sute de oameni se adunau acolo ca să asculte Cuvântul lui Dumnezeu.

Vazut ultima data