Predica din Krefeld - 2 octombrie 2010

Evanghelia - Predica de la Krefeld din 2 octombrie 2010

Vă spunem tuturor un „Bun venit!” în scumpul Nume al Domnului nostru. Astăzi ne-au vizitat fraţi din Europa, din Israel, din Africa şi din diferite alte ţări. Dorim ca aceia care sunt pentru prima dată în mijlocul nostru să se ridice în picioare. Cine este pentru prima dată în mijlocul nostru? Bine aţi venit! Sunt şi fraţi slujitori în mijlocul nostru: fratele nostru George din Kinshasa, fraţi din Ciad; de pretutindeni ne-au vizitat fraţi. Domnul Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi. Mai sunt în mijlocul nostru fratele Daniel din România, fratele Andrasek din Slovacia şi mulţi alţi fraţi de aproape şi de departe, din toată Europa. Domnul să ne binecuvânteze! [saluturi]

Noi, de aici, îi salutăm pe toţi în Numele Domnului nostru, inclusiv pe toţi aceia care sunt conectaţi. Aici sunt şi cerinţe de rugăciune; noi vom aduce totul înaintea tronului de har al lui Dumnezeu.

Vreau să fac un rezumat scurt despre călătoria mea în India. Voi ştiţi că aceasta a fost prima ţară din afara Europei pe care am vizitat-o la începutul slujbei mele. Dumnezeu a dăruit multe roade în anii 1964 şi 1969 şi în celelalte vizite; toate acestea sunt nişte roade veşnice.

Vazut ultima data