Predica din Krefeld - 6 noiembrie 2010


 

 

Noi am spus deja un „Bun venit!” tuturor celor prezenţi în mijlocul nostru şi tuturor celor care sunt conectați la Internet. Domnul să fie cu noi şi în seara aceasta. În Noua Zeelandă este deja dimineaţă şi de acolo am primit saluturi de la fraţi. Noi suntem mulţumitori din toată inima noastră fiindcă Dumnezeu a chemat afară fraţi din toate popoarele, limbile şi din toate naţiunile. [saluturi].

Avem în mijlocul nostru fraţi deosebiţi din Africa. Îl rugăm pe fratele nostru din Africa să se ridice în picioare. Unde este fratele nostru? Priviţi-l pe acest frate. Vă aduceţi aminte de ce s-a întâmplat în Lome, unde a fost anulat zborul avionului cu care trebuia să mergem; noi am luat alt avion şi, după ce a decolat, a venit o furtună puternică şi n-am putut să ajungem în ţara unde mergea avionul, ci am ajuns acolo unde aveam planificate adunările noastre. Noi vom cuprinde totul într-un reportaj scurt.

Eu am de gând - fraţii m-au rugat - fie în primul sfârşit de săptămână din decembrie, fie în primul sfârşit de săptămână din ianuarie, să facem o retrospectivă a acestei călătorii din Africa, astfel încât şi voi să puteţi trăi ceea ce a făcut Dumnezeu prin harul Său şi ceea ce va mai face El. Va fi o informare foarte scurtă. Am rugat pe fraţii noştri să-mi dea un rezumat, în care să fie enumerate câteva oraşe unde am fost, ca şi noi să vedem cum vin mii şi mii de oameni şi sunt cuprinşi de vestirea Cuvântului Domnului.

Aici este şi fratele nostru din Kinshasa, uit deseori numele lui, aceasta este problema mea. Dumnezeu să te binecuvânteze! Şi acest frate a fost împreună cu noi în toată călătoria.

Vazut ultima data