Predica din Krefeld - 6 decembrie 2008


Şi eu, la rândul meu, aş dori să spun „Bine aţi venit!” din toată inima mea, în Numele scump al Domnului şi Mântuitorului nostru, în special acelora care au venit din ţările vecine şi celor care au parcurs distanţe mari pentru a putea fi prezenţi în acest loc.

Astăzi ne-au vizitat fraţi şi surori din Polonia, Cehia, Slovacia, Italia, Elveţia, Austria, Belgia, Olanda, Franţa, din ţările Africii. Pe cine am uitat? Fraţii din Ucraina au fost deja prezentaţi aici. Noi îi suntem foarte mulţumitori lui Dumnezeu pentru că încă ne putem aduna şi putem asculta Cuvântul lui Dumnezeu în pace.

Noi vă transmitem saluturi din partea fratelui Valstrüm din Copenhaga, din partea fratelui Elis din Edmonton, fratelui Graf din Elveţia, fratelui Nyagy din Nairobi, fratelui Mutika din Johanesburg şi alţi fraţi care ne-au telefonat. În special vă transmit saluturi din partea fratelui Russ. El ar fi dorit ca să fie în mijlocul nostru, împreună cu sora Russ, dar nu a putut ca să vină. Ei însă sunt legaţi cu noi în Domnul. 

Am adus cu mine unele e-mail-uri din partea fraţilor care ne ascultă în Noua Zeelandă, Canada, Australia, S.U.A, Congo, România. Fratele Ionuţ m-a sunat şi vă salută pe toţi.

Noi suntem foarte mulţumitori pentru că avem oportunitatea aceasta de a transmite în lumea întreagă, prin intermediul internetului, Cuvântul lui Dumnezeu.

Vazut ultima data