Predica din Krefeld - 6 martie 2010


 

Şi eu spun fiecăruia „Bine aţi venit!”. Domnul Dumnezeu să ne binecuvânteze, să fie cu noi, să ne vorbească şi să lucreze în mijlocul nostru prin Duhul Său Sfânt. Noi am primit foarte multe salutări din întreaga lume. […]

Aici sunt câteva rânduri pe care le-am scris în acest pliant cu mai multe fotografii din călătoria mea în Pakistan. Voi trebuie să ştiţi că Dumnezeu face lucruri mari, că El îşi cheamă afară poporul Său din toate limbile, popoarele şi naţiunile. Am fost copleşit când am văzut ce a făcut Dumnezeu în cei 38 de ani, de când am fost prima dată acolo şi am vestit acest mesaj scump şi preţios. Am mai întâlnit şi acum fraţi care au fost prezenţi de la început, care au rămas statornici şi au împărtăşit şi altora acest Cuvânt.

În această călătorie am mers prin întreaga ţară; unde n-am putut ajunge cu avionul, am mers cu maşina… şi aşa am călătorit cu maşina peste 600 de km... pe nişte străzi… dar s-a meritat!

Voi aţi văzut că am tipărit predicile în limba franceză şi engleză; acum toţi ştiu engleza - în ţările vecine aproape toţi vorbesc engleza - şi toţi pot să citească ce am publicat. Noi am fost foarte binecuvântaţi acolo.

Am fost în Bandja, în apropiere de graniţa cu India, după aceea în apropiere de graniţa cu Iran, apoi la graniţă cu Afganistan şi nu mai trebuia mult şi ajungeam şi în China.

Pur şi simplu e frumos că Dumnezeu a deschis uşi, că El a dăruit har ca acest Cuvânt, care a fost semănat ca sămânţă, să dea rod însutit într-o ţară islamică şi mii să vină la Domnul.

Vazut ultima data