Predica din Krefeld - 7 martie 2010


 

 

Noi suntem foarte mulţumitori Domnului Dumnezeului nostru pentru tot harul Său, pentru Cuvântul Său viu care ne-a fost adresat nouă, ne-a fost descoperit şi ne-a atins. Suntem mulţumitori pentru ceea ce face Dumnezeu în acest timp. Şi mi-ar plăcea ca voi să vă bucuraţi împreună cu mine.

În mod deosebit, în ceea ce priveşte călătoria care a fost făcută în Pakistan, a fost o biruinţă a adevărului în Numele Domnului. Doresc ca toţi să ia cu ei acasă această broşură mică pe care am tipărit-o în 3 limbi - cine nu ştie germană, ştie engleză şi cine nu ştie engleză, ştie franceză - şi deci toţi pot citi şi asculta ceea ce a făcut Dumnezeu.

Se poate ca în Africa să se adune mii de oameni într-o adunare, se poate că în Europa se adună sute, dar în această ţară islamică s-au adunat odată 400, altădată 800, iar ultima dată peste 2000 de oameni au fost prezenţi într-o singură adunare. Bineînţeles că aceasta n-am luat-o ca pe ceva de apucat, ci totul este harul lui Dumnezeu, care a fost dăruit acestor oameni.

Doar ca să vă arăt cât de preţioasă a fost slujba aceasta pentru aceşti fraţi, vă spun că ei mi-au dat acest certificat şi aici este scris: „Slujitorule al lui Dumnezeu din 1972 până în 2010, tu ai venit de fiecare dată în Pakistan şi ne-ai propovăduit Cuvântul”. Suntem pur şi simplu recunoscători că oamenii sunt mulţumitori, nu numai pentru faptul că au auzit Cuvântul lui Dumnezeu, ci şi pentru că l-au primit prin credinţă şi au fost binecuvântaţi.

Vazut ultima data