Predica din Krefeld - 5 ianuarie 2020


 

 

 

  

 

           

            Cuvântul de introducere din Evr. 13:20-21: „...”.

            Îi aducem mulțumire Domnului. El însuși a dat făgăduința: „iată că Eu sunt cu voi în toate zilele, până la sfârşitul veacului”(Mat. 28:20). El personal a dat făgăduința: „acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor(Mat. 18:20). Acestea sunt făgăduințe ieșite din gura Domnului nostru și noi credem din toată inima că Domnul este și astăzi prezent și-Și va confirma Cuvântul Său.

            Astăzi au sunat mulți de pretutindeni. Primul care a sunat a fost din tabăra refugiaților, din Uganda. Peste 4.000 de oameni s-au adunat ca să asculte Cuvântul lui Dumnezeu. Fratele Taty mi-a spus azi dimineață că peste o sută de mii de persoane ascultă, urmăresc și au parte de ceea ce face Dumnezeu în prezent. Noi suntem mulțumitori din inimă că noi trăim în această perioadă de timp și am primit un mandat direct din partea Domnului Dumnezeului nostru.

            Voi știți că fratele Branham a spus că el a primit o însărcinare directă ca să aducă mesajul, iar mesajul este Cuvântul original al lui Dumnezeu: înapoi la Dumnezeu, înapoi la Cuvânt, înapoi la învățătura biblică, înapoi la temelia originală. Noi suntem foarte, foarte mulțumitori că Domnul a dăruit har, că El S-a îngrijit pentru continuitate. Noi știm că în 24 decembrie 1965 nu s-a sfârșit totul, ci Domnul a dăruit un început nou prin har, am putea spune chiar o continuare a lucrurilor pe care Domnul le-a dăruit prin har.

Predici vizualizate