Predica din Krefeld - 3 dec. 1983 (doc si pdf)

Ewald Frank- Predica din Krefeld - 3 dec. 1983

Este  har ca noi să putem fi iarăşi aici astă seară, să-I putem mulţumi Domnului, că El ne-a păstrat, ne-a binecuvântat şi avem nădejdea că am fost şi pentru alţii o binecuvântare. Este foarte important ca noi să nu vorbim doar de binecuvântare, ci aşa cum Domnul i-a spus lui Avraam: „Eu vreau să te binecuvântez şi tu să fii o binecuvântare şi în tine să fie binecuvântate toate seminţiile pământului. ”

Un om care este din seminţia duhovnicească a lui Avraam, acela va fi pentru alţii o binecuvântare, chiar dacă el este într-un tren sau într-un avion, dacă predică sau ascultă, dacă el cântă sau se roagă, merge sau se opreşte, indiferent ce face, acel om este binecuvântat de Dumnezeu şi va fi pentru alţii o binecuvântare. Acesta este unitatea de măsură cu care ne putem măsura cu toţii. Dumnezeu nu ne va judeca după închipuirea noastră evlavioasă. Unii se cred aşa de binecuvântaţi, încât crezi că ei sunt deja în slavă. Toate aceste lucruri nu contează absolut deloc. Doar realităţile, numai ce este cu adevărat existent.

Îi suntem foarte mulţumitori Domnului pentru toate căile Lui, pentru Cuvântul Lui şi pentru ceea ce a făcut El. De asemenea, Îi suntem mulţumitori că suntem cu toţii aici, în seara aceasta, mulţumitori unii pentru alţii.

 Dumnezeu are oameni pe pământ, oameni care ascultă cu drag Cuvântul Lui, care iau totul asupra lor şi nu se uită la preţ sau la timp, ca să poată auzi Cuvântul Domnului. Noi ştim că Dumnezeu nu ne dezamăgeşte. Fiecare om care îşi pune toată încrederea în Domnul şi aşteaptă totul de la El, acel om va primi totul şi nu va fi dezamăgit. Nouă cu siguranţă nu ne va merge prea bine dacă tot facem calcule când vrem să facem ceva pentru Domnul.

Vazut ultima data