Predica din Krefeld - 31 iulie 2010

Ewald Frank - Predica de la Krefeld din 31 iulie 2010

 

Din toată inima noastră îi salutăm din nou pe toţi din toată lumea, începând de la răsăritul soarelui la apus, de la est la vest şi de la sud la nord, din toate popoarele, limbile şi naţiunile.

Astăzi avem nişte cerinţe pentru rugăciune deosebite pe care le vom aduce înaintea Domnului, mai târziu. De asemenea vă transmitem saluturi deosebite din: Rusia - Urali, Ucraina, Republica Moldova, Rusia Albă[1], Uzbekistan. Este frumos că Dumnezeu are poporul Său, pretutindeni în toată lumea. Vă transmitem saluturi din partea fraţilor din America de Sud, din Brazilia până la Amazon, din Recifes, Sao Paolo şi din alte oraşe. Saluturi din Angola, Ruwanda, Cabinda şi Mozambic; toţi ne salută cu căldură. Vă transmitem saluturi din nou din America de Sud, de la fratele Graaf, care ne salută împreună cu fraţii şi surorile din Chile; Dumnezeu să-l binecuvânteze pe el şi pe toţi fraţii şi surorile noastre. Saluturi [...] Câteodată unii fraţi şi unele surori se supără dacă nu transmit toate saluturile. Saluturi [...] Saluturi de pretutindeni şi în mod deosebit de la fraţii care slujesc Domnului.

Fratele nostru Mbie, tatăl fratelui Jean Claude, mi-a spus: „Frate Frank noi suntem adunaţi într-un singur loc, aproape 2000 de suflete. Genunchii noştri s-au aplecat înaintea lui Dumnezeu şi noi Îl rugăm ca în acest sfârşit de săptămână, El să fie într-un mod deosebit în mijlocul nostru şi să ne binecuvânteze. Şi vă aşteptăm la noi, în următoarele zile”.

Am aici un rezumat al călătoriei făcute în cele patru ţări din Africa, în limba germană, franceză şi engleză, în care am inclus şi câteva fotografii. Fratele Tati să se ridice în picioare şi toţi să-l vadă şi să-l cunoască. El este cel mai bun traducător din limba engleză în limba franceză. Am fost în Togo, Ciad şi Burkina Faso.[1]   Republica Belarus sau Ruthenia Albă – teritorile din nord-estul Rusiei

Vazut ultima data