Predica din Krefeld - 28 februarie 2009


 

Eu vă spun un „Bine aţi venit!” din toată inima mea şi în scumpul Nume al Domnului nostru, noi salutăm de aici pe toţi aceia care sunt on-line. Eu cred că pot să spun că vestea aceasta se răspândeşte pretutindeni. Deja am aflat că din Noua Guinee sunt acolo unii care ascultă, în Noua Zeelandă, în Australia oamenii ascultă şi se bucură cu noi, se bucură de acest Cuvânt minunat a lui Dumnezeu şi au parte de ceea ce face Dumnezeu în timpul nostru prezent. [urmează saluturi].

Noi suntem mulţumitori din toate inimile noastre pentru că El ne-a dăruit nouă Cuvântul Lui. Mie mi-a venit astăzi un gând: când Petru a scris scrisoarea lui, în ultimele versete scrie că în epistolele lui Pavel sunt unele lucruri greu de înţeles, şi cei neştiutori şi nestatornici le răstălmăcesc spre pierzarea lor. Dacă privim în timpul nostru, sunt de asemenea unele lucruri greu de înţeles, care ne-au fost lăsate. Dar noi o putem spune spre lauda şi cinstea Domnului: căruia Domnul i-a deschis înţelegerea pentru Scripturi, acela a primit ajutor din partea Domnului. Acesta a primit un răspuns pentru toate întrebările sale! Totul ce a fost neclar, este clarificat.

Noi salutăm pe toţi fraţii slujitori, ne bucurăm sunt mulţi fraţi slujitori care au venit aici. Dumnezeu să-i binecuvânteze pe toţi. Este cineva deosebit, din Ghana, noi îl rugăm pe fratele nostru să vină şi să ne salute şi îl rugăm pe fratele Vitsek să vină şi să traducă, scurt şi cuprinzător, astfel ca toţi să o înţeleagă bine. Cântăm mai înainte o cântare.

Vazut ultima data