Predica din Krefeld - 4 iunie 2005


Vă salut pe toţi în Numele scump al Domnului nostru, şi doresc ca Dumnezeu să ne binecuvânteze. Ne-am adunat din nou de aproape şi de departe, ca să ascultăm Cuvântul lui Dumnezeu în forma originală, fără răstălmăciri, fără părerile noastre personale – ci aşa cum este scris; căci Cuvântul lui Dumnezeu nu se întoarce gol, ci împlineşte scopul pentru care a fost trimis.

Am primit telefoane din multe ţări: de la fratele Daniel din Cape Town, fratele Moutiqua din Johannesbourg, dr. Nbje din Congo, fratele Barillier, fratele Jenton, fratele Walstrem – fraţii de pretutindeni ne salută: fratele Miyagi din Niroby. Noi avem o legătură interioară cu toţi, şi ne bucurăm că Cuvântul lui Dumnezeu este auzit, crezut şi primit.

De asemenea, azi avem aici şi vizitatori care se află pentru prima dată în mijlocul nostru: un frate din Brazilia, o soră din Chile, nişte prieteni din Suedia. Aş dori ca toţi aceia care sunt azi aici pentru prima dată, să se ridice pentru ca noi să le dorim bun venit. Acolo este sora noastră… sunt nişte fraţi şi surori. Sunteţi din Suedia? Sunteţi din Suedia. Dumnezeu să vă binecuvânteze într-un mod deosebit. Dumnezeu s-o binecuvânteze pe sora din Chile. Dumnezeu să-l binecuvânteze pe fratele nostru din Belgia. 

Vazut ultima data