Predica din Krefeld - 13 martie 1983


Redifuzata miercuri 18.11.2020

Laude și mulțumiri Domnului că putem fi din nou în acest loc pentru rugăciune și să-I mulțumim pentru ceea ce a făcut El în viața noastră. Eu cred că acest lucru îl înțelege doar cel ce L-a trăit pe Dumnezeu și știe ce înseamnă să fii salvat, să fi primit har, iertare și viață veșnică, care poartă o siguranță în inima lui: „eu sunt o proprietate a lui Dumnezeu, sunt un copil al lui Dumnezeu”. Duhul Lui dă mărturie duhului nostru că suntem copii ai lui Dumnezeu. Și dacă este așa, atunci noi am trecut de la moarte la viață. Moartea pământească este doar o trecere din timp în veșnicie, o ieșire din învelișul muritor și o intrare în trupul care ne este deja pregătit.

            Iubiților, tot ce ne spune Dumnezeu în Cuvântul Său este realitate. La Dumnezeu avem de-a face doar cu realități. Oamenii își schimbă părerea după împrejurări, dar Dumnezeu nu-Și schimbă niciodată Cuvântul, nu-Și schimbă scopul, nu-Și schimbă planul, și împlinește tot ce a planificat.

            Astăzi trebuie să spun ceva personal ce m-a copleșit. Un frate mi-a făcut o favoare, el a fost copleșit, iar acum eu sunt copleșit. Era un frate scump care a venit la întâlnirile de la sfârșitul anului, și poate că a venit de prima dată cu toată familia lui. El suferea de o formă gravă de astm; el a venit la rugăciune și Dumnezeu l-a vindecat. Așa cum vă spuneam, fratele a fost vindecat și a organizat o sărbătoare în familie pentru a-I mulțumi Domnului. El a vrut să atragă atenția celor ce le-a fost neplăcută starea lui și că acel astm nu-l mai chinuie. 

Vazut ultima data