Rezumat video - ianuarie-2005

Rezumat video - ianuarie-2005

 

Dragi prieteni, iubiţi fraţi şi surori din mesajul timpului de sfârşit, sunt fratele Frank şi vă salut din Centrul Internaţional de Misiune din Krefeld, Germania. Privim în urmă la un sfârşit de săptămână minunat, cu care am început anul acesta în Numele Domnului. Am avut adunări mari: cred că pentru prima oară am avut aici peste 800 de persoane. Noi îi suntem recunoscători Domnului pentru că se adună copiii lui Dumnezeu din aproape întreaga Europă şi din Africa, pentru a asculta adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu.

Noi am aruncat o privire în trecutul apropiat, şi cu toţii ştim ce s-a întâmplat în 26 decembrie – în timpul pe care oamenii îl numesc Crăciun. Data de 26 decembrie 2004 va intra în istorie tot aşa cum data de 11 septembrie 2001 a devenit o parte din istoria recentă.

Noi trebuie să ne întoarcem la Cuvântul lui Dumnezeu, în toate lucrurile. Dacă citim Luca 21:25, acolo nu ni se vorbeşte numai despre lucrurile care se vor întâmpla în cer, ci şi despre cele ce se vor petrece pe pământ. 

Vazut ultima data