Rezumat video martie 2016

Rezumat video martie 2016

Preaiubiți frați și surori în Hristos, vă vorbește fratele Frank din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Rugăciunea mea este ca Dumnezeu să vă binecuvânteze din belșug! 

Privesc în urmă la o călătorie misionară extraordinară, în mai multe țări, în luna februarie a acestui an. Fie că a fost în Hong Kong sau în Filipine, în Malaezia, în Cambodgia și Bangkok - pretutindeni Domnul a deschis inimile și ușile pentru primirea Cuvântului lui Dumnezeu. 

Preaiubiților, după cum știți eu îmbătrânesc, iar călătoriile nu sunt atât de ușoare – schimbări de fus orar și multe nopți nedormite. Dar datorită însărcinării divine trebuie să merg din oraș în oraș, din țară în țară, ca să împărtășesc Cuvântul prețios al lui Dumnezeu. 

Eu cred din toată inima mea că revenirea Domnului nostru, venirea Mirelui ca să-Și ia Mireasa Acasă, este foarte, foarte aproape. Conform cu ceea ce a spus fratele Branham, mesagerul celei de-a șaptea epoci a Bisericii, prorocul lui Dumnezeu pentru acest timp, repetând ceea ce-i vorbise Domnul din norul supranatural: “Așa cum Ioan Botezătorul a fost trimis ca să premeargă prima venire a lui Hristos, tu ești trimis cu un mesaj care va premerge a doua venire a lui Hristos.” 

Vazut ultima data