Rezumat video - martie 2007

Rezumat video - martie 2007

Iubiți frați și surori în Hristos, sunt fratele Frank și vă vorbesc din Centrul Internațional de Misiune din Krefeld, Germania. Avem în urma noastră un sfârșit de săptămână cu adunări binecuvântate. Încă o dată, peste o mie de persoane, adevărați credincioși, s-au adunat aici, din întreaga Europă și nu numai, ca să ni se alăture în ascultarea adevăratelor cuvinte ale Dumnezeului Atotputernic. „Strânge poporul la Mine! Căci vreau să-i fac să audă cuvintele Mele…” 

S-au întâmplat multe lucruri din decembrie anul trecut și ne vom referi la câteva dintre ele. Mai întâi aș dori să spun că în februarie au avut loc adunări mari în Portugalia și în Pakistan. Nimeni nu-și poate închipui ce înseamnă pentru mine să vezi 5000 de persoane adunate pe stradă în Lahore, un oraș situat în centrul Republicii Islamice Pakistan. Din 1972 am predicat mesajul în țara aceea, iar acum s-au adunat mii de oameni ca să asculte adevăratul Cuvânt al lui Dumnezeu într-o adunare în aer liber.

Iubiți frați și surori, același lucru este valabil în diferitele țări de pe pământ: Dumnezeu își cheamă poporul Său. Putem spune așa cum a făcut-o Domnul și Mântuitorul nostru în Luca 4, când a citit din prorocul Isaia 61. El a putut spune: „Astăzi s-au împlinit cuvintele acestea din Scriptură, pe care le-ați auzit”

 

Vazut ultima data