Un tip ciudat

Un tip ciudat

Să rămânem pentru un moment în picioare. Scumpe DOAMNE, în rugăciune venim din nou în prezenţa  Ta divină, pentru a-ţi mulţumi pentru tot ce ai făcut pentru noi şi pentru dragostea faţă de Tine şi Cuvântul Tău din inimile noastre. DOAMNE, aceşti oameni pe care îi iubesc din toată inima, au adus în seara aceasta o jertfă, au venit şi stau aici în încăperea aceasta fierbinte pentru că iubesc Cuvântul Tău.

Noi venim în seara aceasta, DOAMNE, să ne rugăm pentru bolnavi şi suferinzi. Fie ca la sfârşitul acestei adunări să nu mai fie nici o persoană slăbită în mijlocul nostru, DOAMNE. Răsplăteşte-i pentru credincioşia lor, DOAMNE. Vorbeşte-ne prin Cuvântul Tău şi întăreşte-ne, DOAMNE, în timp ce purtăm ocara Ta. Ce prioritate este aceasta! Noi ne rugăm pentru toate acestea în Numele lui Isus. Amin. Vă puteţi aşeza.

Eu nu găsesc cuvinte să exprim mulţumirea mea unui grup de oameni ca acesta care a venit şi a luat loc în această clădire. Eu vreau să vă spun că noi vom merge mâine la Topeka în statul Kansas pentru a avea adunări până duminica viitoare. De acolo mergem în Philadelphia. După aceea vrem să trecem peste ocean în Kenya, Tanzania şi Uganda la triburile de acolo. Tribul Mau Mau are acolo acum o revoltă. Eu nu pot să merg acolo ca misionar, dar voi încerca să merg ca vânător. Ei  fac pregătirile pentru aceasta.

Vazut ultima data