A deosebi trupul Domnului

A deosebi trupul Domnului

Mulţumesc, frate Sullivan. Bună seara, prieteni... Luaţi loc. Este frumos să fiu aici din nou, în această seară, sub acest acoperiş şi printre aceşti creştini minunaţi. Aşteptăm ca Dumnezeu să lucreze astăzi nespus mai mult decât am putea noi să cerem sau să înţelegem. Noi ştim că El este real.

Câţi simt că au fost vindecaţi ieri seară, în timpul adunărilor? Oh, este minunat. Aşteptăm ca restul dintre voi să fie vindecaţi în seara aceasta şi cred că au fost împarţite şi alte bilete de ordine pentru rugăciune. Billy mi-a spus că nu a mai împărţit altele noi, pentru că nu i-am putut chema pe toţi. Mai sunt, cu siguranţă, şi alţii aici, care ar dori să vină în rândul de rugăciune. Îi vom chema mai târziu şi unde este posibil, chiar cu darul descoperirii. 

Nu darul de descoperire vindecă persoana; acesta doar o aduce în starea de a privi în sus şi a-şi primi vindecarea pe care Isus a câştigat-o deja pentru ea. Punerea mâinilor este un lucru foarte bun, pentru că este scriptural, dar nu este, de fapt, modul în care îşi primesc neamurile vindecarea. 

 

Vazut ultima data