Predica din Krefeld - 6 decembrie 2009


Vom citi un Cuvânt şi vom ruga câţiva fraţi să vină în faţă şi să se roage cu noi. Dar mai înainte, doresc să vă fac de cunoscut că, astăzi, avem ultima adunare mare din acest an şi următoarea adunare mare va fi în 2 şi 3 ianuarie 2010.

Domnul Dumnezeu să dăruiască harul Său, ca toţi fraţii şi surorile - indiferent unde aveţi posibilitatea ca să vă adunaţi, chiar şi în cercuri mai restrânse - să aveţi părtăşie şi în acest timp, de azi până în 2 sau în 3 ianuarie. Părtăşia între credincioşi este foarte, foarte importantă. De aceea Domnul să vă binecuvânteze pe toţi. Este scris: „Căci acolo unde sunt doi sau trei adunaţi în Numele Meu, sunt şi Eu în mijlocul lor”. Aceasta trebuie să se împlinească pretutindeni. Acolo unde doi sau trei nu se întâlnesc, acolo ceva nu este în regulă. Noi avem nevoie de părtăşie. Cei credincioşi nu pot să rămână undeva..., singuratici, ci au nevoie de părtăşie. Domnul să vă binecuvânteze pe toţişi din acest punct de vedere: să nu vă adunaţi doar o dată pe lună aici în Krefeld, ci şi între timp să vă adunaţi şi să aveţi părtăşie cu Domnul şi între voi, în localităţile voastre.

Dacă va vrea Dumnezeu şi dacă va mai fi timp, din 3 până în 13 mai, am planificat o călătorie în Israel. V-o spun foarte deschis, cine doreşte să-şi planifice un concediu pentru anul viitor, să-l planifice pentru Israel. Noi, de fapt n-avem ce căuta undeva... pe malul mării, pe vreo plajă sau  pe vreo insulă. Credincioşii n-au ce căuta acolo. Dar, acolo, în ţara Bibliei, avem posibilitatea să ne relaxăm şi să fim şi binecuvântaţi.

Vazut ultima data