Predica din Krefeld - 2 ianuarie 2005


            Şi astăzi Domnul Cel credincios Îşi va dovedi din nou harul Său. Noi am venit în credinţă şi cu o aşteptare mare iar acela care-şi pune încrederea în Domnul nu va fi dat de ruşine. Cine aşteaptă ceva de la oameni va fi dezamăgit de oameni. Dar cine aşteaptă din partea lui Dumnezeu, acela va primi tot ce a pregătit Dumnezeu.

Şi astăzi vă salutăm pe toţi, vă urăm tuturor „Bun venit” în Numele scump al iubitului nostru Domn şi Mântuitor. Începând din nordul îndepărtat al acestui continent, din Finlanda, cum a fost amintit deja ieri, din Polonia, Republica Cehă, Slovacia, Italia, Elveţia, Austria, Belgia, Franţa, Olanda – noi suntem adunaţi aici de pe plan internaţional. Chiar şi din Cape Town avem trei fraţi ai noştri care se simt ca acasă, în mijlocul nostru. De fapt, noi aparţinem unii de alţii, pe plan internaţional. Suntem o mare familie. Şi desigur, la ospăţul de nuntă al Mielului, noi vom sta la aceeaşi masă, fraţi din toate popoarele, limbile şi neamurile şi-I vom mulţumi împreună Domnului pentru ceea ce a făcut pentru noi prin harul Său.

Când mă gândesc la fraţii noştri din Africa, atunci mă cuprinde o bucurie deosebită. De mai mult de treizeci de ani călătoresc prin ţările africane îngrijindu-mă de ei, iar rodul este atât de bogat… - oriunde merg acum, fie în SUA, Canada, indiferent unde mă duc, întâlnesc fraţi din Africa, fraţi care cu ceva timp în urmă au fost într-o adunare şi au ascultat Cuvântul lui Dumnezeu. Pretutindeni sunt fraţi care au auzit Cuvântul cu ceva timp în urmă, şi au fost atinşi în inima lor. Apoi au emigrat în alte ţări.

Vazut ultima data