Faptele legitimează credinţa

Faptele legitimează credinţa

Este minunat să fim din nou aici în seara aceasta. Eu nu ştiu cum de s-a aflat aşa repede că mă voi ruga pentru bolnavi. Ei au venit cu toţii ca să mă rog pentru ei. Eu cred, că dacă urmaţi călăuzirea Duhului Sfânt, totul va fi bine. Aşa este mai bine. Acesta este un mesaj care nu va greşi niciodată.

Azi am stat în camera mea şi am aşteptat trei buni prieteni ca să mergem împreună la masă. La micul dejun mâncasem puţin, pentru că ştiam că ei vor plăti prânzul. Dar se făcuse ora 12, 13, 14 şi nici unul nu apăruse. Poliţia prinsese chiar atunci un răufăcător. Eu mă uitam la episodul acesta, dar pe fratele Jack nu l-am văzut. Mai târziu am aflat că fratele Jack nu m-a găsit pentru că i s-a comunicat greşit numărul meu de cameră. Eu îi voi da altădată prilejul să plătească pentru mine. Eu sunt bucuros, că îi văd în seara aceasta pe fraţii Tracy şi Brown. Se pare că ne vom întoarce din nou în Arizona. 

Când am traversat pustiul, am spus către nevasta mea: „Aici au discutat fraţii despre creaţiunea lui Dumnezeu: dacă s-ar fi făcut în şase zile sau în şase milioane de ani.“ Te gândeşti la acele zile de odinioară şi doreşti să fii din nou tânăr, să ai viaţa înainte. Când îmbătrânim, rămân numai amintirile. Noi ştim că ne vom duce într-o altă ţară, în care nu vom îmbătrâni niciodată … Ţara aceea mare, în care nu vom îmbătrâni şi nici nu vom muri.

 

Vazut ultima data