Predica din Krefeld - Zurich - 26 iulie 2020


Cuvântul de introducere din 2Pet. 1:16-21; Apoc. 22:19: „...”.

            Vă salut pe toți călduros în Numele scump al Domnului! Ce Cuvânt minunat! Fie că este scris în epistola lui Petru sau în Evrei, este puternic. Cuvântul lui Dumnezeu ne-a devenit prețios și ne arată calea pe care trebuie să mergem, ne arată dinainte ceea ce a hotărât Dumnezeu și ceea ce va face El.

            Ne gândim la predicile din anii '80. N-o spun din pricina mea, ci o spun spre cinstea Domnului. Ceea ce am auzit miercurea trecută, ceea ce am auzit ieri seară și azi dimineață au fost predici din Sfânta Scriptură care privesc timpul nostru și mesajul pe care Domnul ni l-a încredințat.   

Ne gândim la început, la anii '60, '70, '80. De exact 50 de ani Cuvântul prețios și sfânt a fost purtat pe întregul pământ. Picioarele mele au călcat în 165 de țări. Acum îngrijim 174 de țări, îi îngrijim pe toți cu Cuvântul lui Dumnezeu. Este minunat! Ceea ce acum zece ani era cu neputință și imposibil este posibil acum. Toate predicile sunt transmise prin internet și ascultate. Ele rămân disponibile o lună și pot fi salvate, astfel că toți de pe întregul pământ le pot asculta.

Vazut ultima data