Calauzire

Calauzire

Mulţumesc, frate Williams. Noi salutăm pe fratele, soţia lui şi pe toţi acei ce iau parte la dineu în seara aceasta. Este într-adevăr o mare prioritate să fiu aici. Eu mi-am dorit ceasul acesta de când am plecat pe drum încoace.

Eu vreau să-i mulţumesc doamnei care a adus pentru mine o cutie cu bomboane pentru sărbătorile de iarnă, după cum mi-a spus Billy. Eu nu îmi amintesc numele. Ea le-a adus acum câteva minute din maşină. Sora al cărei nume nu mi-l amintesc, este din California. Este primul meu cadou de crăciun. Eu îţi mulţumesc.

În Tucson este acum ora nouă şi zece minute. Aici este opt şi zece minute.

Eu le las impresia oamenilor că sunt interminabil la predicare. (Ascultătorii aplaudă.) Mulţumesc. Voi sunteţi oameni amabili aici. Vă mulţumesc.

În seara aceasta sunt un pic obosit din cauza predicării. Eu sunt demult pe drum; am plecat din Shreveport şi apoi am călătorit prin ţară. Este obositor dacă eşti în fiecare seară altundeva, ştiţi voi, şi la frig vocea voastră răguşeşte. Eu am început în Shreveport. Acum câţiva ani mi-am pierdut părul. Eu am o perucă pe care o port când predic în nord pentru a preveni o răceală. Când m-am dus la Shreveport am uitat-o şi am primit o răceală. Vântul suflă fără să simţi. Eu am pierdut părul din cauza unei neatenţii şi pielea mai este încă sensibilă. Dacă transpir numai un pic, primesc răceala chiar în gât. De aceea a trebuit să anulez multe adunări. Şi în seara aceasta mai sunt un pic răguşit.

Vazut ultima data