Israel şi Biserica

Israel şi Biserica

Casa DOMNULUI este plină. De multe ori m-am întors aici numai pentru câteva ore sau numai pentru o adunare, dar de data aceasta am venit înapoi pentru a încerca să avem o trezire. Noi începem în seara aceasta. După părerea mea, o trezire nu constă în faptul de a veni membri noi. O trezire nu constă din multe pocăinţe, deşi aceste lucruri fac parte dintr-o trezire. Dar o trezire este o înnoire a lucrurilor pe care le avem deja, pentru că ne înviorează din nou.

Noi avem aici un păstor minunat, fratele Neville, care şade aici în faţă şi în seara aceasta este un pic răguşit din cauza unei răceli.

Eu aş vrea să spun astăzi ceva. Pe când mai eram eu păstor aici, eram şi cu cântările, eu strângeam jertfa, eu plăteam datoriile, eu făceam ordine, eu eram tâmplarul, eu luam cenuşa din sobe, eu făceam tot ce trebuia făcut. În afară de aceasta am lucrat şaptesprezece ani la Public Service Company. Eu sunt foarte bucuros în seara aceasta pentru clădirea aceasta mică şi veche. Pentru mine este ca un loc de naştere. Clădirea nu este pompoasă sau ceva mare, dar este ca un acasă, eu mă simt bine aici. Pentru aceasta sunt foarte mulţumitor. 

 

Vazut ultima data